bpmdriveinshow logo
Bookings TWSS

Published on juni 23rd, 2014 | by Gerjanne

1

BPM bookings | Live muziek voor elk feest!

Beleving is waar het om draait bij live muziek! Dit is dan ook de perfecte aanvulling voor een feest en daarom is BPM bookings in 2011 gestart als onderdeel van BPM Media & Entertainment Facilities. Naast live muziek kunt u via BPM bookings ook presentator Martijn Westerink inhuren om uw feest, evenement of sportwedstrijd te presenteren.

BPM bookings heeft zelf een divers aanbod in artiesten en kan u hierover goed adviseren. Daarnaast kan er, dankzij goede contacten met landelijke boekingskantoren, bemiddeld worden in het boeken van bekende Nederlandse artiesten. Wij gebruiken de kennis en ervaring die is opgedaan, als boekingskantoor voor DJ’s op de meest uiteenlopende feesten, als basis voor het boeken van live acts.

Jazzy lovesongs als aanvulling bij een intiem diner of een geweldige act op een groot podium? Dit zijn slechts voorbeelden van de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij gaan graag in gesprek om al uw wensen door te nemen zodat wij een passend aanbod kunnen doen. Een live act is voor elk feest een perfecte aanvulling voor extra sfeer en beleving. Neem contact op om alle mogelijkheden door te spreken.

Op de pagina met artiesten vindt u een overzicht met al onze artiesten.Back to Top ↑
  • Informatie aanvragen

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag persoonlijk advies?

  • Twitter berichten


  • Volg ons!  • Verhuurlijsten