bpmdriveinshow logo

Thema-avonden

Thema-avonden

In samenwerking met Leuk Dat Je Er Bent Producties organiseren wij geweldige thema-avonden voor zowel kleine als grote gezelschappen! Meer info? Mail naar info@bpmbookings.nl of bel naar (038) 7200 751.

V-Moordavond

MOORDAVOND – vanaf € 625,00
U komt binnen met uw gezelschap, nietsvermoedend drinkt u wat. Plotseling sterft het hulpje van de kok! Wie heeft het gedaan? Al snel komt rechercheur B. de Graaf ter plaatse en is iedereen verdacht. Iedereen wordt in groepen verdeeld en krijgt een rol. Aan u en uw groep de taak om niet alleen uzelf vrij te pleiten, maar er ook achter te komen wie in uw gezelschap deze moord heeft begaan. Moordavond XL is een avond om nooit meer te vergeten!

 

 

 

Hollandseavond.inddIK HOU VAN… – vanaf € 750,00
Tijdens dit feestelijke programma gaat u in teams tegen elkaar spelen en wordt tijdens verschillende quizrondes uw kennis getest over ons vaderland met vragen over muziek, sport en showbizz maar ook over uw eigen gezelschap! Wie weet komt u nog sappige roddels te weten over uw teamgenoten… Na het finalespel zal het winnende team behalve met de eeuwige roem, ook met een onvergetelijke prijs naar huis gaan! Kortom, een leuke en gezellige oer Hollandse avond!

 

 

V-PawnShop
PAWN SHOP
– vanaf € 1.600,00
Geniet van de sfeer, de stijl maar vooral de romantiek van Las Vegas! Een avond waarbij u zich volledig waant in de ultieme wereld van glamour en geld. U neemt een voorwerp mee van huis dat u niet persé terug hoeft te hebben en u levert dit in bij de ‘Pawn Shop’. U krijgt de waarde in fiches uitgekeerd waarna u kunt spelen aan diverse tafels. Aan het einde van de avond gaat de winnaar met een grote prijs naar huis. Maar…verloopt de avond eigenlijk wel zoals verwacht…?

 

 

Tijdens de door u gekozen thema-avond is het mogelijk om een aantal extra’s bij te boeken:
– muzikale omlijsting door Juffr. Jannie
– muzikale omlijsting door Acoustic Sundae
– muzikale omlijsting door DJ op je feest

DOWNLOAD FLYER IN PDF

Thema-avonden-voorkant Thema-Avonden-achterkant Back to Top ↑
  • Informatie aanvragen

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag persoonlijk advies?

  • Twitter berichten


  • Volg ons!  • Verhuurlijsten