bpmdriveinshow logo

Vrijblijvend adviesgesprek plannen?

Vrijblijvend adviesgesprek plannen?

Willen jullie een vrijblijvend adviesgesprek plannen, om jullie wensen en onze mogelijkheden voor de verzorging van muziek op jullie bruiloft te bespreken? Zijn jullie er nog niet uit of jullie een boeking willen doen bij DJ op je bruiloft, maar willen jullie eerst eens kennismaken om te kijken of wij wat voor jullie kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier hieronder in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met jullie op om een afspraak te maken!

Delen van kennis en ervaring
Tijdens het adviesgesprek delen wij graag onze kennis en ervaring met jullie, en horen wij graag wat jullie wensen zijn met betrekking tot het (muzikale) verloop van de feestavond. Op basis van jullie wensen kunnen wij vervolgens goed inschatten welke van onze DJ’s het beste bij jullie feest zal passen, en een op maat gemaakte offerte opstellen. Het is mogelijk om tegen een meerprijs een voorkeursboeking te plaatsen op één van onze DJ’s, op basis van beschikbaarheid.

Het gesprek zal plaatsvinden in ons kantoor aan de Rondweg 2 in Wezep en zal ongeveer een half uur duren. Het is geheel vrijblijvend, jullie zitten dus nergens aan vast.

Voor- & achternaam bruidegom (*)

Voor- & achternaam bruid (*)

Uw trouwdatum (*)

Feestlocatie (*)

Uw telefoonnummer (*)

Uw e-mailadres (*)

Evt. vragen/opmerkingen

Maak hieronder een keuze in welk tijdvak jullie het liefste teruggebeld willen worden, mocht er telefonisch contact nodig zijn. Er zijn meerdere keuzes mogelijk.

(*) Verplicht veldBack to Top ↑
 • Binnen 2 minuten weten wie wij zijn?

 • Informatie aanvragen

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag persoonlijk advies?

 • Dit aantal bruidsparen ging jullie voor!

  bruidsparen boekten reeds naar volle tevredenheid een show bij DJ op je bruiloft!

 • Bekijk onze brochure!

 • Twitter berichten • Over DJ op je bruiloft

  Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie over ons bedrijf!

 • Onze nieuwsbrief ontvangen?